Προτεινόμενα Προϊόντα

ΘΕΡΜΟΚΑΜΕΡΑ GUIDE E4

GUIDE E4

H σειρά GUIDE E4 με υψηλή απόδοση και χαμηλή τιμή ανοίγει μια μεγάλη αγορά στη βιομηχανική μέτρηση θερμοκρασίας. Εργονομικά σχεδιασμένη με εύκολη λειτουργία, είναι ένα ιδανικό εργαλείο για τη θερμική επιθεώρηση. Mε τις τεχνολογίες Picture-in-Picture και Infra fusion, σας βοηθά να επισημάνετε  ακριβώς το πρόβλημα σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό και  σε  κτίρια.H ανάλυση των θερμικών εικόνων γίνεται απο ειδικό software στην ελληνική γλώσσα το οποίο είναι αναλυτικό και εύχρηστο και επιτρέπει τη δημιουργία αναφορών σε Word και Excel.


                           Η ΘΕΡΜΟΚΑΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ  ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΗ

 


Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμή !
Η τελική τιμή θα καθοριστεί έπειτα απο επικοινωνία με το κατάστημα.
ΘΕΡΜΟΚΑΜΕΡΑ MobIR M8

MobIR M8
 
Μια νέα, μοναδική θερμοκάμερα υψηλής ποιότητας και μικρών διαστάσεων

H MobIR M8 αποτελεί την πιό πρόσφατη καινοτομία της εταιρείας Guide Infrared στον χώρο της θερμοκάμερας υπερύθρων. H M8 έχει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που περιμένει κάποιος απο μια υψηλής ποιότητας θερμοκάμερα : 50Hz συχνότητα επανάληψης εικόνας, 2Mpixels CMOS, Οθόνη αφής, Αυτόματη εστίαση, Καταγραφή video. Διαθέτει ένδειξη του σημείου δρόσου του χώρου μέτρησης (dew point), ένα τεχνικό χαρακτηριστικό ιδιαίτερα χρήσιμο στην ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίων. Ότι και αν περιμένετε απο μία θερμοκάμερα, η M8 θα σας ικανοποιήσει με τον σχεδιασμό και τις μικρές διαστάσεις της, την ακρίβεια, την αποδοτικότητα, την αξιοπιστία και την τιμή της.


Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμή !
Η τελική τιμή θα καθοριστεί έπειτα απο επικοινωνία με το κατάστημα.
FLEX GE-5

Το NEO τριβείο FLEX GE 5 ειναι η συνέχεια του θρυλικού FLΕΧ WS 702 VE και παραμένει η μόνη αξιόπιοτη λύση στο τρίψιμο τοίχων. Το μακρύλαιμο τριβείο FLΕΧ που έφερε την επανάσταση στην προετοιμασία τοίχων για βαφή ή τοποθέτηση ταπετσαρίας βελτιώθηκε και έρχεται ανανεωμένο πλέον να καλύψει τις ανάγκες του επαγγελματία.
Έχετε πια πρόσβαση σε ταβάνια ή τοίχους με ύψος ακόμη και πάνω από τρία μέτρα χωρίς σκαλωσιά ή σκάλα.
Το κόστος λείανσης μειώνεται στο ελάχιστο αφού το πατενταρισμένο σύστημα συλλογής σκόνης δεν αφήνει την σκόνη να ξεφύγει στο περιβάλλον εργασίας σας και η σπαστή περιστρεφόμενη κεφαλή και το αφρώδες εύκαμπτο πλατώ λείανσης αποδίδουν τέλειο αποτέλεσμα.
Οι εφαρμογές στις οποίες δίνει λύση το μακρύλαιμο τριβείο είναι πάρα πολλές χάρη στην μεγάλη γκάμα λειαντικών που διαθέτει.


Η τιμή μας: €745,00
Ποσότητα
FLEX WST-700 VV Vario Plus

Tο τριβείο FLΕΧ WST 702 VV Vario Plus είναι το μόνο εργαλείο με το οποίο μπορείτε να τρίψετε και τα πιο δύσκολα σημεία ακόμα και γωνίες. Το μακρύλαιμο τριβείο FLΕΧ έφερε την επανάσταση στην προετοιμασία τοίχων για βαφή. Έχετε πια πρόσβαση σε ταβάνια ή τοίχους με ύψος ακόμη και πάνω από τρία μέτρα χωρίς σκαλωσιά ή σκάλα και το κόστος λείανσης μειώνεται στο ελάχιστο αφού το πατενταρισμένο σύστημα συλλογής σκόνης δεν αφήνει την σκόνη να ξεφύγει στο περιβάλλον εργασίας σας.
Διαθέτει ηλεκτρονικό έλεγχο ταχύτητας, ομαλή εκκίνηση και προστασία υπερφόρτισης.
Περιλαμβάνει τριγωνική κεφαλή κατάλληλη για γωνίες και διαθέτει ένα μοναδικό τηλεσκοπικό σύστημα με ρυθμιζόμενο μήκος από 1330-1730 mm.


Η τιμή μας: €1 155,00
Ποσότητα