θερμοκάμερες με ανάλυση 160x120

Προϊόντα

Ταξινόμηση με βάση: Προϊόν Τιμή Default
ΘΕΡΜΟΚΑΜΕΡΑ GUIDE E1

GUIDE E1

Η E1 είναι μία εύκολη στη χρήση κάμερα υπερύθρων της εταιρείας GUIDE INFRARED, υψηλής απόδοσης και χαμηλού κόστους. Eίναι κατάλληλη για επιθεωρήσεις κτιρίων,  έλεγχο ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και προληπτική συντήρηση. H ανάλυση των θερμικών εικόνων γίνεται απο ειδικό software στην ελληνική γλώσσα το οποίο είναι αναλυτικό και εύχρηστο και επιτρέπει τη δημιουργία αναφορών σε Word και Excel.Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμή !
Η τελική τιμή θα καθοριστεί έπειτα απο επικοινωνία με το κατάστημα.
ΘΕΡΜΟΚΑΜΕΡΑ GUIDE E2

GUIDE E2

Η E2 είναι μία εύκολη στη χρήση κάμερα υπερύθρων της εταιρείας GUIDE INFRARED, υψηλής απόδοσης και χαμηλού κόστους. Eίναι κατάλληλη για επιθεωρήσεις κτιρίων,  έλεγχο ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και προληπτική συντήρηση. H ανάλυση των θερμικών εικόνων γίνεται απο ειδικό software στην ελληνική γλώσσα το οποίο είναι αναλυτικό και εύχρηστο και επιτρέπει τη δημιουργία αναφορών σε Word και Excel.Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμή !
Η τελική τιμή θα καθοριστεί έπειτα απο επικοινωνία με το κατάστημα.
ΘΕΡΜΟΚΑΜΕΡΑ GUIDE E4

GUIDE E4

H σειρά GUIDE E4 με υψηλή απόδοση και χαμηλή τιμή ανοίγει μια μεγάλη αγορά στη βιομηχανική μέτρηση θερμοκρασίας. Εργονομικά σχεδιασμένη με εύκολη λειτουργία, είναι ένα ιδανικό εργαλείο για τη θερμική επιθεώρηση. Mε τις τεχνολογίες Picture-in-Picture και Infra fusion, σας βοηθά να επισημάνετε  ακριβώς το πρόβλημα σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό και  σε  κτίρια.H ανάλυση των θερμικών εικόνων γίνεται απο ειδικό software στην ελληνική γλώσσα το οποίο είναι αναλυτικό και εύχρηστο και επιτρέπει τη δημιουργία αναφορών σε Word και Excel.


                           Η ΘΕΡΜΟΚΑΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ  ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΗ

 


Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμή !
Η τελική τιμή θα καθοριστεί έπειτα απο επικοινωνία με το κατάστημα.